Neden gerçek Puff Bar marka kullan at esigara kullanmalısın?

Neden gerçek Puff Bar marka kullan at esigara kullanmalısın?

Zira bazı markalar kullanıcının ilgisi ve kullanım oranı, ürünün başarısıyla doğru orantılı olarak zaman içinde ürettikleri ürünlerin ismiyle anılmaya başlıyorlar. Jenerik markalar da deniliyor onlara. Yani başka bir markanın aynı işleve sahip ürününe de o markanın ismiyle hitap etmeye başlıyorsunuz ve bu zamanla toplumsal alanda normal hale geliyor, yadırganmıyor. Ama tek kullanımlık elektronik sigaralarda bu konuya çok dikkat etmek lazım. Malesef çok fazla sahte ürün var. Bu açıdan PUFF BAR alırken sadece gerçek markayı almaya çalışın! 

TÜTÜNSİZ BİR GELECEK, BUGÜN

Tütün bazlı nikotinin geride bıraktığı safsızlıklar olmadan üstün kaliteli nikotin elde etmenin bir yolu olduğunu öğrendiğimizde hemen büyülendik. Tütünsüz versiyon sadece neredeyse tatsız ve kokusuz olmakla kalmadı (sonuçta daha saf, daha otantik, daha canlı tada sahip vape aromaları oldu), aynı zamanda bunu başka kimse yapmıyordu. Göz ardı ediliyordu. Bu da onu topluluğumuza ilk tanıtan biz olabileceğimiz anlamına geliyordu.

Elektriklendik. Sektörün önde gelen Ar-Ge uzmanlarıyla çalışarak formülümüzü mükemmelleştirdik ve doğrudan üretime geçtik. Ürünlerde kalite kontrolü sağlamak adına eski Puf Barlarımızın satışlarına yenilerini üretirken ara verdik. Ardından, yeni ürünlerden (Puff Bar, Puff Plus ve Puff Flow seçeneklerindeki taze ürünler dahil) memnun kaldığımızda pazara yeniden girdik.

Sıklıkla
Taklit Edilir,
Asla Kopyalanmaz.

Şimdi, bu üretim odaklı devamsızlık devam ederken, aynı anda sahtecilik sorunuyla mücadele etmek için çalışıyorduk. Müşteriler ve topluluk üyelerinin karşılaştıkları sahte ürünler hakkında bizi doğrudan bilgilendirmeleri için kanallar oluşturduk ve ardından bir adım daha ileri giderek ödüllü teknoloji şirketi Cypheme ile ortaklaşa bir ürün doğrulama sistemi (PUFF DNA) oluşturduk.

Bütün bunların amacı? meşguldük. Ürünümüzü ve ürün güvenliğimizi bir üst seviyeye çıkarmakla meşgul, yenilikçi mükemmellik taahhüdümüzü başka bir kademeye taşımakla meşgul ve nihayetinde topluluğumuz için daha iyi bir vape deneyimi yaratmakla meşgul. Senin için.

2020'de İnternet gürültülüydü. Kaliforniya'dan Kanada'ya kadar uzanan FDA ve yeni bölgesel hükümet düzenlemeleri, aromalı tütün bazlı nikotin vape ürünlerini çökertiyordu. Milyonlarca soru ve bir milyon eksik cevap vardı. Ve bu süre zarfında, Puff Bar yoktu.

Ama gerçek şu ki, Puff Bar asla piyasadan çekilmeye zorlanmadı. Asla kesilmedi, asla mazur görülmedi ve asla ara verilmedi. Bunun yerine, dünün ötesinde kalite elde etmek için ayrıntılarda ufalanarak, perde arkasında fazla mesai yapıyordu.

Bunun yerine, yenilikçiliğini ve tutarlılığını zorluyor ve tekliflerini güvenli satın alma deneyimleri çerçevesine dayandırıyordu - böylece Puff Bar satın almak isteyen müşteriler gerçek anlaşmayı elde ettiklerinden emin olabilirdi. Hep. Her neredelerse.

2020 gürültülüydü ama aynı zamanda üretkendi. Aynı zamanda etkili, yenilikçi ve toplum odaklıydı. Bugün Puff Bar'da şeffaflık en kutsal ilkelerimiz arasındadır. Ne yaptığımızdan neden yaptığımıza kadar amacımız, görüş alanınızdaki karışıklığı ve kaosu ortadan kaldırmaktır.

Amacımız birlikte daha net, daha basit ve daha emin bir deneyime doğru ilerlemek.

Çünkü ilk olarak Puff Bar'ı bu yüzden yarattık. Hayatınıza kusursuz bir şekilde uyum sağlamak için - En Tatmin Edici Basit yollarla.

Öyleyse lezzetinizi seçin ve sitemizden sipariş verin! 

Yayınlanan 2022-08-21 Puff Bar Makaleler 6305

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü