Puff Bar ne kadar kullanılabilir?

Puff Bar ne kadar kullanılabilir?

Puff Barlar söz konusu olduğunda çoğu insan bu kriterleri bilir. Aslında, Puff Bar'ları topluluğumuzdan bu kadar tutarlı bir heyecan uyandıran işaretler bunlar: onlarla vaping yapmanın basitliği, onları kişisel yaşam tarzlarına entegre etmenin kusursuzluğu ve garanti edilen bir sonraki seviye kalite.

Bu nedenle bugün topluluğumuzun en popüler sorularından birini yanıtlamak için buradayız:

Bir Puff Bar ne kadar kullanılabilir?

Diğer tüm vape tekliflerinden farklı olarak yaptığımız şeyin güzelliği, bu sorunun cevabının ürünümüze yönelik olmamasıdır. Etrafınıza yöneliktir.

Puff Bar'ınızı nasıl kullanmak istediğinize bağlı olarak, kullanılabilirlik ayrıntıları değişir. Buna belirli bir ürün çerçevesinde bakalım. İlk olarak: Puff Bar.

Ekibimizin yarattığı ilk ürün (ve tabii ki adaşımız), Puff Bar, inovasyonumuzun başlangıç ​​hikayesidir. Topluluğumuza kolaylık, etkinlik ve kusursuz esigara teknolojisi getirmek için hazırlanmış, tüm görevi deneyiminizi basitleştirmek. Ve bunu üç öne çıkan nitelik aracılığıyla yapar.

Kalite 1: Puf Potansiyeli - Önceden 1,8 mL Salt Nic ile doldurulmuş olan Puff Bar, her birinize 400 adede kadar pürüzsüz nefes verir. Her Puff Bar'da aynı miktarda Salt Nic ile, bu 400 puf potansiyeli Bar'dan Bar'a tutarlı kalır ve bunu yalnızca tek bir şey değiştirebilir. Vaping tercihleriniz.

Daha büyük, daha uzun nefesler almayı seviyorsanız, muhtemelen 400. çekişinize ulaşmadan Salt Nic dolgusunu kullanacaksınız. Ancak, işleri kolay esintili tutarsanız, norm olarak daha kısa nefeslerin tadını çıkarırsanız, o üst kapak sizin olabilir.

Kalite #2 Puff Tutarlılığı - veya nasıl nefes alırsanız alın ve hangi pufda olursanız olun tat, his ve deneyim aynı olacaktır. Ürünlerimizi başlangıçta olduğu kadar sonunda da güçlü olmaya adadık ve bu gücün özü - mükemmel pürüzsüzlüğümüzle birleştiğinde - kullandığımız %5 tuz nikotin sayesinde. 1. Günde etkilidir, 20. Günde geçerlidir. Puff Bar kıvamının faydası budur.

Kalite #3: Puff Power - Kendi önceden şarj edilmiş dahili pili (350mAH) ile oluşturulmuş Puff Bar %100 kendi kendine yeterlidir. Bu da, optimum şekilde çalışması için hiçbir şey yapmanız gerekmediği anlamına gelir. (Pekala…bir nefes almak dışında.) Bu nefesi çektiğiniz anda, Bar etkinleştirilir - ve etkin kalır - böylece onu asla şarj etmeniz veya yeniden doldurmanız gerekmez. Kurulum yok ve güçlük yok; Puff Bar'ın nefes alma gücüyle elde ettiğiniz tek şey basitlik. Her zaman.

Artık ürün makyajını daha iyi anladığımıza göre, elimizdeki soruya geri dönelim: Puf Barlar kaç gün dayanır?

Cevabın tercihlerinize göre değişeceğini biliyoruz, bu yüzden birkaç senaryo oynayalım:

Sen basit bir Puffersın. Daha kısa, daha hızlı nefesleri seviyorsun ve günde ortalama 40 nefes alıyorsun. Bu oranda, Puff Bar'ınız 10 gün sürecek - vape şeklinizle tutarlı olduğunuzu varsayarsak.

Sen daha derin bir Puffersın. Daha dolgun, daha uzun nefesler alıyorsunuz ve günde ortalama 40 nefes çekiyorsunuz. Bu oranda, Puff Bar'ınız, ne kadar derin nefes aldığınıza bağlı olarak 7 - 9 gün arasında sizi her yerde tutacaktır.

Gördüğünüz gibi, varyans potansiyeli harika. Ve bu bizim mottomuza geri dönüyor: kişiselleştirme önemlidir. Size ihtiyacınız olan esnekliği vermek önemlidir. Size hak ettiğiniz sadeliği vermek önemlidir. Ancak bu farklılık sadece nasıl üflemeyi seçtiğinizle başlayıp bitmez - aslında siz daha ürünü elinizde tutmadan önce başlar.

Hangi Puff Bar'ın kullanılacağını seçtiğinizde başlar.

Çünkü imzamız olan Puff Bar'ımız size sevdiğiniz gücü, yeniliği ve kolaylığı getirirken, diğer ürünlerimiz- Puff Plus , Puff France , Puff XXL, Puff Flow - size daha da fazla kişiselleştirme kontrolü getiriyor. Bunun nedeni, paranızın karşılığını daha fazla "Puff" sunmalarıdır.

Elbette, bu seçeneklerin her ikisinde de vaping davranışınızın oynayacağı bir rol vardır: Her gün aynı sayıda nefes alıyorsanız, daha hafif, daha hızlı nefesler sizi puf sayısı potansiyelinizin sonuna götürecektir. daha derin, daha uzun nefesler sizi bitiş çizgisine daha çabuk ulaştırır. Ancak hangi ürünü seçtiğinize bağlı olarak, bu bitiş çizgisi size 45 güne kadar dayanabilir (günde 40 puf bazında). Daha az nefese mi ihtiyacınız var? Sadece hafta sonları mı şişiyorsun? Size çok, çok daha uzun süre dayanırlar.

Puff Bar'ların ne kadar sürdüğünü sordunuz.Puff Bar'ların daha uzun ömürlü olmasını nasıl sağlayabilirsiniz?

Ve umarım, şimdi cevabı biliyorsunuzdur.

O size bağlı.

Ürün seçiminiz, vaping tercihleriniz ve yaşam tarzınız hakkında. İhtiyaçlarınız, alışkanlıklarınız ve puf yeteneğiniz üzerine. Ancak bu farklılık karşısında, Puff Bar ürün serimizin üç işareti aynı kalır: puf potansiyeli, puf kıvamı ve puf gücü.

Yayınlanan 2022-01-09 Puff Bar Makaleler 18431

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü