Puff Bar Hakkında Merak Edilen 8 Sorunun Cevabı

Puff Bar Hakkında Merak Edilen 8 Sorunun Cevabı

Dünyanın en çok tercih edilen tek kullanımlık(kullan at) elektronik sigarası Puff Bar hakkında akıllara takılan 8 soruyu sizler için cevapladık.

Puff Bar Nedir?

Puff Bar tek kullanımlık pod e-sigara olup 1.3 ml e-likit ve 280 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Nikotin tuzu ile üretilmiş özel aromalara ve %2-%5 aralığında nikotin seviyesi seçeneklerine sahiptir. Puff Bar hafif, taşınabilir ve kompakt bir cihaz olup, kullanım sonunda geri dönüşüm kutularına atılmaktadır.

Puff Bar Nasıl Kullanılır?

Puff Bar’ın kullanımı oldukça basittir. Yapmanız gereken kutusunda çıkarıp Puff’ lamaya başlamak.Çekiminiz ile birlikte harekete geçecek olan mekanizması sayesinde, hiçbir tuşa basmanıza gerek kalmaz. Bir ağız dolusu çekin, 3-5 saniye tutun, sonra bırakın, hepsi bu.

Puff Barı kaç gün kullanabilirim?

Puff Bar kullanım süresi ve gün sayısı, kullanımına bağlı olarak değişmektedir. Puff Bar ortalama 300 üzeri çekim sayısı (puff) sağlamaktadır. Buda yaklaşık 20 adetten fazla sigara demektir. Ortalama bir kullanım ile 2-3 gün boyunca nikotin ihtiyacınızı karşılaycaktır.

Puff Bar Modelleri (Çeşitleri) Nelerdir?

Puff bar çeşitlerine her geçen gün yeni modeller eklenerek devam edilmektedir. PUff Bar Klasik, Puff Bar Plus, Puff Bar XXL, Puff Bar Nano gibi çeşitler bulunmaktadır.

Puff Barın Dolumu Yapılabilir mi?

Puff Bar tek kullanımlık bir pod elektronik sigara olup yeniden dolumu yapılmamaktadır. Sağlık ve güvenlik açısından, lütfen Puff Bar tek kullanımlık cihazınızı açmaya ve yeniden doldurmaya çalışmayınız. Ürün kalitesini devam ettirmek adına Puff Bar yeniden dolum veya yeniden kullanım için uygun değildir.

Puff Bar aroma seçenekleri nelerdir?

Puff Bar’ da 24 adetin üzerinde aroma seçeneği mevcuttur. Her gün aroma seçeneklerine yenileri eklenmektedir. Güncel aromalar için sitemizin Puff Bar sayfasını ziyaret ediniz.

Puff Bar Nikotin oranı seçenekleri nelerdir?

Puff Bar nikotin oranlarını 20 mg (%2) ve 50 mg (%5) Salt Nicotine (Nikotin Tuzu) ile üretilen seçenekler arasından tercih edebilirsiniz.

Puff Bar da kaç adet aroma çeşidi bulunuyor?

Puff Bar sizler için sürekli aroma çeşitlerini yeniliyor ve geliştiriyor. Şuan 24 ün üzerinde aroma çeşidi bulunuyor.

Yayınlanan 2021-04-25 Puff Bar Makaleler 111052

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü