Puff Bar'ınız orijinal mi sahte mi nasıl anlarsınız ?

Puff Bar'ınız orijinal mi sahte mi nasıl anlarsınız ?

Orijinal bir Puff Bar e-sigara aldığınızı doğrulamak için her zaman doğrudan veya yetkili bir satıcıdan satın almanız önerilir. Orijinallik doğrulama için kullanılan dört ana kriter vardır.
Doğrulama Kodu
Her PUFF Bar kutusunda kazıyabileceğiniz bir kimlik doğrulama etiketi ile kapatılmıştır. Sahte ürünler kullanmaktan kaçınmanın en iyi yolu, PUFF Bar'ınızı kutuda bulunan kimlik doğrulama kodunu kullanarak kayıt sayfamız üzerinden doğrulamaktır.
 
Renk
PUFF BAR'ınızın her biri, özel renk tasarımına sahip bir pakette gelir. Çizilmiş pikselli görünüyorsa veya tasarım resmi ambalaj tasarımımızdan farklıysa, genellikle PUFF BAR sahte demektir.
Yazı Tipi
Kutunun arkasındaki veya yanındaki yazı tipi sapmaları sahte olduğunu gösterebilir. Yazı tipi kutunun her yerinde tutarlı olmalı ve kalınlık veya boyutta belirgin bir sapma olmamalıdır.
İÇİNDE Kİ ÖZEL SIVISI 
PUFF Bar elektronik sigara kullanırken, tadı farklı kötüyse ve buhar üretimi pürüzsüz değilse, ürün muhtemelen klondur. Bu durumda, öğeyi hemen kullanmayı bırakmanızı öneririz lütfen sadece orijinal ürün kullanmaya özen gösterelim. 

Yayınlanan 2020-02-15 Puff Bar Makaleler 18699

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü