Vozol mu Elf Bar mı ? Yoksa Orijinal PUFF mi?

Vozol mu Elf Bar mı ? Yoksa Orijinal PUFF mi?

Vozol, kullan at elektronik sigara pazarına giren en yeni markalar arasında yer alıyor. Çin menşeili bir markadır.

Elf Bar, Dünyada PUFF markasından sonra en çok tanınan markalardan biridir ama oda Çin menşeili bir markadır. Çok fazla sahtesi bulunmaktadır. Satın aldığınız PUFF ürünleri gibi kesinlikle orijinallik sorgulaması yapın fake (sahte) ürünler ile sağlığınızı tehlikeye atmayın!

Peki Sahte ya da Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?


Son zamanlarda QR kodu sistemleri hayatımızın bir parçası haline geldi. Tüm markaların kutularının arkasında orijinallik sorgulaması yapılmaktadır. Nereden ürün alırsanız alın sağlığınız için orijinallik sorgulayın ve orijinal ürün kullanın!

Neden sahte Elf Bar, PUFF, HQD var da Sahte Vozol yok?


Puff, Elf Bar, HQD gibi markaların talep miktarı ve pazar payı yüksektir. Küresel olarak çok yüksek pazar payları bulunuyor. Vozol ve benzeri ürünler gibi Dünyada bilinmeyen ve talep görmeyen markalar için sahte ürün üretip satmak çok mantıklı görünmüyor. Çünkü pazar payları ve son kullanıcı talebi çok düşüktür.

Vozol mu Elf Bar mı sorusuna gelirsek?

İkisinin arasında kalırsanız tabi ki de orijinal Elf Bar , vozol markasına göre daha iyidir. Ama unutmayalım ki ikisi de ÇİN markasıdır. Sağlığınız için orijinal PUFF kullanabilirsiniz. 

Bize neden satmıyorsunuz diye çok soruyorsunuz? Bunun nedeni Dünyanın en iyi kullan at markası olan PUFF 'tur. Diğerlerini tercih etmenizi istemediğimiz için sadece PUFF satmaya devam edeceğiz.

Kaynak: https://www.puff1.com.tr

Yayınlanan 2023-03-25 Puff Bar Makaleler 12655

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü